28.10.2013. Dokument Odluka o imenovanju sluzbenika za informiranje
11.02.2014. JAVNI NATJEČAJ za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije: 1. radno mjesto:specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj 2. radno mjesto doktor medicinespecijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) Vidi Word dokument u prilogu.
03.03.2014. Testiranje kandidata za Natječaj Testiranje kandidata za Natječaj od 12. veljače 2014. će se održati dana 3. ožujka 2014. u 10 h u prostorijama Zavoda za hitnu medicinu sisačko-moslavačke županije, u Sisku, ul.1. svibnja 20.
Objavljeno 24.02.2014.
03.03.2014. Proces testiranja kandidata za radno mjesto Doktor medicine u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije Kandidate koji su zadovoljili formalno-pravne uvjete za sudjelovanje u natječaju za radno mjesto, pozivamo dana 3. ožujka u 10:00h na upoznavanje s radnim mjestom, pismeno testiranje i razgovor. Više u PDF dokumentu (desno)
Objavljeno 27.02.2014.
26.05.2014. JAVNI NATJEČAJ za prijem u radni odnos
1.doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) 4 izvršitelja naodređeno vrijemeod 3 mjeseca, radi sezonskog povećanog opsega posla, u Ispostavama Kutina, Novska i na državnoj cesti A3. 2.medicinska sestra/tehničar (m/ž) u timu T1 – 4 izvršitelja – 4 izvršitelja na određeno vrijeme od 3 mjeseca, radi sezonskog povećanog opsega posla, u Ispostavama Kutina, Novska i na državnoj cesti A3.
29.05.2014. Testiranje i proces bodovanja za kandidate - Radno mjesto doktor medicine
u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije Cilj je Zavoda da procesom prijave, testiranja i bodovanja za određeno radno mjesto dobije najbolje kandidate od prijavljenih. Kandidati mogu bodove prikupiti na više načina (opisano u nastavku). Izabiru se kandidati s najvećim brojem bodova, koji su zadovoljili formalne uvjete (dokumentacija, licenca i sl.). Ne postoji minimalan ukupni broj bodova. (Detaljnije o testiranju i rasporedu u priloženim dokumentima)
29.05.2014. Testiranje i proces bodovanja za kandidate - Radno mjesto medicinska sestra/tehničar
u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije Cilj je Zavoda da procesom prijave, testiranja i bodovanja za određeno radno mjesto dobije najbolje kandidate od prijavljenih. Kandidati mogu bodove prikupiti na više načina (opisano u nastavku). Izabiru se kandidati s najvećim brojem bodova, koji su zadovoljili formalne uvjete (dokumentacija, licenca i sl.). Ne postoji minimalan ukupni broj bodova. (Detaljnije o testiranju i rasporedu u priloženim dokumentima)
Testiranje
Raspored
Testiranje
Raspored
09.07.2014. JAVNI NATJEČAJ Za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta:
1.medicinska sestra/tehničar (m/ž)– 2 izvršitelja na određeno vrijeme zbog zamjene radnika za vrijeme korištenja godišnjih odmora od 3 mjeseca,mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. 2.medicinska sestra/tehničar (m/ž)–2 izvršitelja na određeno vrijeme od 01.08. do 31.12.2014. g. na temelju sporazuma o financiranju povišenog zdravstvenog standarda za 2014. g., mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. (Detaljnije u PDF dokumentu - Javni natječaj)
Javni natječaj
17.07.2014. Testiranje i proces bodovanja za kandidate - Medicinska sestra/tehničar
Cilj je Zavoda da procesom prijave, testiranja i bodovanja za određeno radno mjesto dobije najbolje kandidate od prijavljenih. Kandidati mogu bodove prikupiti na više načina (opisano u nastavku). Izabiru se kandidati s najvećim brojem bodova, koji su zadovoljili formalne uvjete (dokumentacija, licenca i sl.). Ne postoji minimalan ukupni broj bodova. Opis testiranja i proces bodovanja vidi u dokumentu desno...
Testiranje i proces bodovanja
17.07.2014. Testiranje i proces bodovanja za kandidate - Medicinska sestra/tehničar
Kandidate koji su zadovoljili formalno-pravne uvjete za sudjelovanje u natječaju za radno mjesto, pozivamo dana 23. srpnja 2014. u 09:00 h na upoznavanje s radnim mjestom, pismeno testiranje i razgovor. Proces će se odvijati na lokaciji sjedišta Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, Ispostava Sisak, Ulica 1. svibnja 20, Sisak, u prostorijama Edukacijskog centra. Okvirni raspored se nalazi u dokumentu desno.
Raspored testiranja
25.07.2014. JAVNI NATJEČAJ
za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta: 1. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj – na neodređeno vrijeme, uz probni rok od tri mjeseca, mjesto rada: Sisak, Sisačko-moslavačka županija. 2. medicinska sestra/tehničar (m/ž)– 2 izvršitelja na određeno vrijemezbog zamjene radnika za vrijeme korištenja godišnjih odmora u trajanju od tri (3) mjeseca,mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. 3. medicinska sestra/tehničar (m/ž)–2 izvršitelja na određeno vrijeme zbog zamjene za bolovanje do povratka radnica s bolovanja, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija.
JAVNI NATJEČAJ
01.08.2014. Testiranje i proces bodovanja za kandidate - Medicinska sestra/tehničar
Cilj je Zavoda da procesom prijave, testiranja i bodovanja za određeno radno mjesto dobije najbolje kandidate od prijavljenih. Kandidati mogu bodove prikupiti na više načina (opisano u nastavku). Birati će se kandidati s najvećim brojem bodova, koji su zadovoljili formalne uvjete (dokumentacija, licenca i sl.). Ne postoji minimalan ukupni broj bodova.
17.09.2014. JAVNI NATJEČAJ
za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta: 1. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz probni rok od tri mjeseca, mjesto rada: Petrinja, Sisačko-moslavačka županija. 2. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) 7 izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz probni rok od tri mjeseca, mjesto rada: punktovi dežurstva- Glina, Topusko, Hrvatska Kostajnica, Dvor, Sisačko-moslavačka županija. 3. medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz probni rok od mjeseca dana, mjesto rada: Glina, Sisačko-moslavačka županija. 4. medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz probni rok od mjeseca dana, mjesto rada: Dvor, Sisačko-moslavačka županija. 5. medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) 2 izvršitelja na određeno vrijeme zbog zamjene privremeno nenazočnih radnica, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija.
24.09.2014. OGLAS O PRODAJI RABLJENE TELEFONSKE CENTRALE
Predmet prodaje: rabljena telefonska centrala Siemens HiPath 3300 sa šest digitalnih jedinica. Detaljnije u Word dokumentu desno.
14.10.2014. OGLAS O PRODAJI MODULA ZA PROŠIRENJE KOMUNIKACIJSKOG SUSTAVA SA DIGITALNOM KARTICOM
Predmet prodaje: modul za proširenje komunikacijskog sustava Siemens HiPath 3300 sa digitalnom karticom STLSX4, 4xSO... (više u Wodr dokumentu desno)
17.11.2014. OGLAS O PRODAJI MODULA ZA PROŠIRENJE KOMUNIKACIJSKOG SUSTAVA SA DIGITALNOM KARTICOM
Predmet prodaje: modul za proširenje komunikacijskog sustava Siemens HiPath 3300 sa digitalnom karticom STLSX4, 4xSO, ... (više u Wodr dokumentu desno)
10.12.2014. JAVNI NATJEČAJ za prijem u radni odnos
1. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj – na određeno vrijeme (do završetka postupka zapošljavanja po dobivenoj suglasnosti Ministarstva zdravlja za zapošljavanje na neodređeno vrijeme), uz probni rok od tri mjeseca, mjesto rada: Sisak, Sisačko-moslavačka županija.
20.12.2014. Testiranje i proces bodovanja za kandidate za radno mjesto doktor medicine u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije
Cilj je Zavoda da procesom prijave, testiranja i bodovanja za određeno radno mjesto dobije najbolje kandidate od prijavljenih. Kandidati mogu bodove prikupiti na više načina (opisano u nastavku). Izabiru se kandidati s najvećim brojem bodova, koji su zadovoljili formalne uvjete (dokumentacija, licenca i sl.). Ne postoji minimalan ukupni broj bodova. Više u PDF dokumentu - desno.
23.12.2014. Proces testiranja kandidata za radno mjesto doktor medicine u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije
Kandidate koji su zadovoljili formalno-pravne uvjete za sudjelovanje u natječaju za radno mjesto, pozivamo dana 29. prosinca 2014. u 09:00 h na upoznavanje s radnim mjestom, pismeno testiranje i razgovor. Proces će se odvijati na lokaciji sjedišta Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, Ispostava Sisak, Ulica 1. svibnja 20, Sisak, u prostorijama Edukacijskog centra. Više u PDF dokumentu.
14.01.2015. JAVNI NATJEČAJ za prijem u radni odnos
Za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta: 1. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj 2. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj 3. stručni suradnik - diplomirani pravnik/mag. iur. (m/ž) – 1 izvršitelj 4. stručni suradnik – diplomirani ekonomist/mag.oec. (m/ž) – 1 izvršitelj 5. vozač u sanitetskom prijevozu(m/ž) – 3 izvršitelja: –2 izvršitelja na određeno vrijeme do prestanka važenja , –1 izvršitelj na određeno vrijeme za zamjenu Više u Word dokumentu - desno
25.01.2015. Testiranje i proces bodovanja za kandidate za radno mjesto doktor medicine u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije
Cilj je Zavoda da procesom prijave, testiranja i bodovanja za određeno radno mjesto dobije najbolje kandidate od prijavljenih. Kandidati mogu bodove prikupiti na više načina (opisano u nastavku). Izabiru se kandidati s najvećim brojem bodova, koji su zadovoljili formalne uvjete (dokumentacija, licenca i sl.). Ne postoji minimalan ukupni broj bodova. (Više u PDF doc desno)
25.01.2015. Proces testiranja kandidata za radno mjesto Doktor medicine u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije
Kandidate koji su zadovoljili formalno-pravne uvjete za sudjelovanje u natječaju za radno mjesto, pozivamo dana 30. siječnja u 10:00h na upoznavanje s radnim mjestom, pismeno testiranje i razgovor. Proces će se odvijati na lokaciji sjedišta Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke. (Više u PDF doc desno)
26.01.2015. Obavijest o testiranju i razgovoru sa kandidatima za radno mjesto vozača u sanitetskom prijevozu zavoda za hitnu medicinu sisačko-moslavačke županije
Kandidate (koji će biti telefonski o tome obavješteni) a koji su zadovoljili propisane uvjete za sudjelovanje u natječaju za radna mjesta vozača u sanitetskom prijevozu, pozivamo dana 03. i 04. veljače 2015. na testiranje koje će se održati u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, u Sisku, ulica 1. svibnja br. 20., u prostorijama Edukacijskog centra. (Više u PDF dokumentu desno)
19.05.2015. JAVNI NATJEČAJ
za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta: 1. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj – na neodređeno vrijeme, uz probni rok od tri mjeseca, mjesto rada: Sisak, Sisačko-moslavačka županija, 2. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj – na neodređeno vrijeme, uz probni rok od tri mjeseca, mjesto rada: Petrinja, Sisačko-moslavačka županija, 3. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 2 izvršitelja – na određeno vrijeme do dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravlja, uz probni rok od tri mjeseca, mjesto rada: punktovi dežurstva Glina, Topusko, Hrvatska Kostajnica i Dvor, Sisačko-moslavačka županija. 4. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj – na određeno vrijeme, povišeni zdravstveni standard u Glini i Hrvatskoj Kostajnici 5. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 4 izvršitelja na određeno vrijeme, radi sezonskog povećanja opsega posla. 6. medicinska sestra/tehničar (m/ž) - 3 izvršitelja na određeno vrijeme zbog zamjene radnika, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. 7. vozač (m/ž)– 3 izvršitelja na određeno vrijeme zbog zamjene radnika, mjesto rada: Sisačko- moslavačka županija 8. vozač (m/ž) – 4 izvršitelja – 4 izvršitelja na određeno vrijeme, radi sezonskog povećanja opsega posla.
25.05.2015. JAVNI NATJEČAJ
za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta: medicinska sestra/tehničar (m/ž) - 4 izvršitelja na određeno vrijeme do 4 mjeseca, povećani opseg posla, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija.
26.05.2015. JAVNI NATJEČAJ
za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta: medicinska sestra/tehničar (m/ž) - 1 izvršitelj na određeno vrijeme od 4 mjeseca, zamjena za vrijeme korištenja godišnjih odmora, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija.
02.06.2015. OBAVIJEST KANDIDATIMA
Obavijest o testiranju i razgovoru s kandidatima koji su podnijeli prijave te ispunjavaju uvjete iz Javnog natječaja objavljenog 22. svibnja 2015. u Narodnim novinama br.56/15. za popunu radnih mjesta u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije
05.06.2015. OBAVIJEST KANDIDATIMA
Kandidate koji su zadovoljili propisane uvjete za sudjelovanje u natječaju za radna mjesta : - medicinska sestra/tehničar (m/ž) - 3 izvršitelja na određeno vrijeme zbog zamjene radnika, mjesto rada: Sisačko- moslavačka županija. - medicinska sestra/tehničar (m/ž) - 4 izvršitelja na određeno vrijeme do 4 mjeseca, povećani opseg posla, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. - medicinska sestra/tehničar (m/ž) - 1 izvršitelj na određeno vrijeme od 4 mjeseca, zamjena za vrijeme korištenja godišnjih odmora, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija
Na temelju članaka 40. i 41. Zakona o ustanovama (Narodne novine broj 76/93, 29/97, 47/99 i 35/08), članaka 59. stavka 3. i 4. Zakona o zdravstvenoj zaštiti (Narodne novine broj 150/08, 71/10, 139/10, 22/11, 84/11, 154/11, 12/12, 70/12, 144/12, 82/13, 159/13 , 22/14, , 154/14. ) i članka 24. i 25. Statuta Zavoda za hitnu medicinu Sisačko- moslavačke županije, Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije na 53. sjednici održanoj 02. lipnja 2015.g. raspisuje NATJEČAJ za izbor i imenovanje ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije
18.06.2015. NATJEČAJ
Na temelju članka 28. Statuta Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, u svezi s člankom 25. Temeljnoga kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (Narodne novine broj 141/12.), Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije raspisuje JAVNI NATJEČAJ za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta: 1. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj – na neodređeno vrijeme, uz probni rad od šest mjeseci, mjesto rada: Petrinja, Sisačko-moslavačka županija, 2. medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) – 4 izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. 3. medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) – 3 izvršitelja na određeno vrijeme radi zamjene privremeno odsutnih radnika, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. 4. vozač motornog vozila u sanitetskom prijevozu (m/ž)– 3 izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija 5. stručni suradnik – diplomirani ekonomist/mag.oec. (m/ž) – 1 izvršitelj – na neodređeno vrijeme, uz probni rad od šest mjeseci, mjesto rada: Sisak, Sisačko-moslavačka županija. Više u dokumentu “NATJEČAJ Word doc”
18.08.2015. NATJEČAJ
19.08.2015. ODLUKA O PONIŠTENJU POSTUPKA JAVNE NABAVE
Poništava se otvoreni postupak javne nabave, Evidencijski broj javne nabave: N-4-2015., naručitelja Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije pokrenut radi sklapanja ugovora o javnoj nabavi vozila za hitnu medicinsku pomoć, objavljen u Elektronskom oglasniku javne nabave Narodnih novina pod brojem RH 2015/S 002-0026963 dana 29. srpnja 2015. godine. Više u PDF dokumentu pod nazivom “Odluka o poništenju postupka javne nabave”.
01.09.2015. OBAVIJEST KANDIDATIMA ZA MEDICINSKE SESTRE/TEHNIČARE U SANITETSKOM PRIJEVOZU I STRUČNI SURADNIK EKONOMIST.
Kandidate koji su zadovoljili propisane uvjete za sudjelovanje u natječaju za radno mjesto : - stručni suradnik – diplomirani ekonomist/mag.oec. (m/ž) – 1 izvršitelj – na neodređeno vrijeme, uz probni rad od šest mjeseci, mjesto rada: Sisak, Sisačko-moslavačka županija. Za kandidata koji ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao prijavu na oglas i više se neće smatrati kandidatom. Testiranje će se održati u Zavodu za hitnu medicinu SMŽ, Ulica 1.svibnja 20 Sisak.Više u dokumentu (desno)
- medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) – 4 izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. - medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) – 3 izvršitelja na određeno vrijeme radi zamjene privremeno odsutnih radnika, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. Za kandidata koji ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao prijavu na oglas i više se neće smatrati kandidatom. Testiranje će se održati u Zavodu za hitnu medicinu SMŽ, Ulica 1.svibnja 20 Sisak.Više u dokumentu (desno)
03.09.2015. OBAVIJEST KANDIDATIMA
Kandidate koji su zadovoljili propisane uvjete za sudjelovanje u natječaju za radna mjesta : - vozač motornog vozila u sanitetskom prijevozu (m/ž)– 3 izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija pozivamo dana 14 i 15 rujna 2015. na testiranje koji će se održati u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, Ulica 1. svibnja br. 20., u prostorijama Edukacijskog centra. Za kandidata koji ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao prijavu na oglas i više se neće smatrati kandidatom. Više u dokumentu (desno)
07.09.2015. ISPRAVAK NATJEČAJA
Djelomično se ispravlja javni natječaj za prijem u radni odnos objavljen u Narodnim broj 90/15. od 19. kolovoza 2015.g., na web stranici i oglasnoj ploči Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, te stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u dijelu koji se odnosi na prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko- moslavačke županije za radna mjesta pod točkama 2. i 3. na način kako slijedi: Vidi dokument (desno)
Povjerenstvo za provedbu ispravljenog dijela javnog natječaja za popunu radnih mjesta u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije poziva na testiranje kandidate/kinje koji ispunjavaju formalne uvjete iz Ispravka dijela javnog natječaja, koji je objavljen 16.09.2015.g. u “Narodnim novinama” broj 99/2015, internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za hitnu medicinu Sisačko- moslavačke županije. Testiranje za radna mjesta : - medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) – 4 izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija. - medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (m/ž) – 3 izvršitelja na određeno vrijeme radi zamjene privremeno odsutnih radnika, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija, održati će se 29. rujna 2015. u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, ulica 1. svibnja 20., Sisak. Vidi dokument (desno)
18.09.2015. OBAVIJEST KANDIDATIMA
za prijem polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa (m/ž) – stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa do 12 mjeseci, a provodi se za sljedeća radna mjesta: 1. diplomirani ekonomist/magistar ekonomije – pripravnik – 1 izvršitelj. Uvjet: VSS ekonomski fakultet (diplomirani ekonomist/mag. ekonomije), 2. diplomirani pravnik/magistar prava – pripravnik – 1 izvršitelj. Uvjet: VSS pravni fakultet (diplomirani pravnik/mag. prava). Vidi dokument (desno)
21.09.2015. JAVNI POZIV
194
194
za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta: 1. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 2 izvršitelja – na neodređeno vrijeme, uz probni rad od šest mjeseci, mjesto rada: Sisak, Sisačko-moslavačka županija, 2. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj – na određeno vrijeme do dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravlja za zapošljavanje na neodređeno vrijeme, uz probni rad od šest mjeseci, mjesto rada: Kutina, Sisačko-moslavačka županija, 3. doktor medicine specijalist hitne medicine ili doktor medicine (m/ž) – 1 izvršitelj – na određeno vrijeme do dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravlja za zapošljavanje na neodređeno vrijeme, uz probni rad od šest mjeseci, mjesto rada: Petrinja, Sisačko-moslavačka županija, Vidi dokument (desno)
25.09.2015. JAVNI NATJEČAJ
za prijem polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa (m/ž) – stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa do 12 mjeseci, 1. bacc. oec. ili VŠS ekonomskog smjera – pripravnik – 1 izvršitelj. Uvjet: VŠS ekonomski fakultet ili bacc. oec., Vidi dokument (desno)
01.10.2015. JAVNI POZIV
Više u PDF dokumentu
Više u PDF dokumentu